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리뷰

사케 추천, 송죽매 900

by 미드섬머23 2021. 12. 14.

 

안녕하세요 오뉴월입니다.
사케로 추천하는 "송죽매 900" 후기입니다 !

Hello, I'm ohnyuwol.

It's a review of "Songjukmae 900" recommended as sake!

 

 

송죽매 900

 

송죽매 900 특징?

이마트 트래이더스에서 저렴하게 구매했습니다.

엄선한 쌀을 정성스럽게 깎아내어 깨끗한 샘물로

성심을 다해 천천이 빚어냈습니다.

잡미가 적고 맛이 깊은 청주입니다.

그 경쾌하고 부드러운 맛을 즐겨보시길 바랍니다.

 

 

Songjukmae 900 Characteristic?

 

I bought it at an affordable price at E-Mart Traders.

The carefully selected rice was carefully cut down

and created with clean spring water.
Cheongju has little miscellaneous taste and deep taste.
I hope you enjoy the light and soft taste.

 

 

 

송죽매 900 영양정보

 

송죽매 900 영양성분?

제품유형은 청주이고 원산지는 일본입니다.

용량은 900ml로 알콜도수는 15%입니다.

제조일자는 제품 상단에 별도로 표기되어 있습니다.

보관방법은 직사광선이나 고온을 피하고

가능한 냉장고에 보관해 주십시오.

개봉전이라면 제조일로부터 약 1년간은 맛있게 드실 수 있습니다.

개봉 후에는 세워서 보관하시고 가능한 빨리 드시길 바랍니다.

냄새가 배기 쉬우니 향이 가한 음식과는 같이 보관하지 마시고

개봉시 중간 마개가 없는 경우는 마시지 마십시오.

 

 

Songjukmae 900 nutrients?

 

The product type is Cheongju and the country of origin is Japan.
The capacity is 900ml and the alcohol content is 15%.
The manufacturing date is indicated separately at the top of the product.
Avoid direct sunlight or high temperatures

and store them in the refrigerator as much as possible.
If it's before opening, you can enjoy

it for about a year from the date of manufacture.
Please store it after opening and eat it as soon as possible.
The smell is easy to exhaust,

so do not store it with fragrant food and do not drink it if there is

no intermediate stopper when opening it.

 

 

 

송죽매 900ml

 

송죽매 900 맛?

깔끔하고 적당한 사케맛으로 집에서 즐기기 좋습니다.

어떠한 안주와도 잘 어울리는 편입니다.

송죽매 900으로 '히레사케'를 만들어 드실 수 있는데

히레사케는 말린 복어지느러미를 불어 구워

뜨거운 사케에 넣어 마시는 것으로

구수하고 뜨거운 사케가 추위를 녹여

겨울이면 더욱 생각나는 사케입니다.
히레사케는 복어 지느러미 1~2장을 약한 불에서

조금 태운다는 느낌으로 구어서 도자기 잔에 넣고

75~80℃ 정도로 뜨겁게 데운 송죽매 900 제품 180ml~200ml를

잔에 붓고 2-3분쯤 후 복어지느러미가 가라앉은 후 즐기면 됩니다.

가성비 좋은 팩사케로 강추합니다.

 

 

Songjukmae 900 flavor?

 

It's good to enjoy at home with a clean and moderate sake taste.
It goes well with any side dish.

You can make 'Hiresake' with Songjukmae 900,

which is a sake that you can think of more in winter

because it melts the cold by blowing dried puffer fins,

grilling them, and drinking them in hot sake.

Hiresake can be enjoyed after roasting one or two blowfish fins over low heat,

putting them in a ceramic glass,

pouring 180ml to 200ml of Songjukmae 900 products heated to 75 to 80℃ into the glass,

and sinking the blowfish fins for 2-3 minutes.
I strongly recommend it as a cost-effective fack sake.

 

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