본문 바로가기
리뷰

오뚜기 옛날 사골곰탕 후기

by 미드섬머23 2021. 12. 5.

안녕하세요 오뉴월입니다.
제가 좋아하는 "오뚜기 옛날 사골곰탕" 후기입니다 !

Hello, I'm ohnyuwol.

This is a review of my favorite, "Ottogi beef bone soup" !

 

 

오뚜기 옛날 사골곰탕

 

오뚜기 옛날 사골곰탕 특징? 

어디서든 간편하게 여행시 가져가기도 좋고

간편하게 뜯어서 먹기도 좋습니다.

사골만둣국, 돼지고기 김치찌개, 쇠고기 미역국 등

다양한 사골곰탕 응용요리가 가능하여

다양한 국물요리에 간편하게 사용할 수 있습니다.

한 봉지에 1인분으로 아세설팜칼륨, 아스파탐, 네오탐 등

감미료가 첨가되어 있지 않습니다.

그리고 실온 보관하시면 됩니다.

 

 

Ottogi beef bone soup Characteristic?

 

It's easy to take anywhere when you travel,

and it's easy to open and eat.

Various beef bone soup dishes such as

beef bone dumpling soup, pork kimchi stew,

and beef seaweed soup are available,

making it easy to use for various soup dishes.

Sweeteners such as Asesulfam potassium, aspartam,

and neotam are not added to a bag for one person.
And you can keep it at room temperature.

 

 

 

오뚜기 옛날 사골곰탕 영양정보

 

오뚜기 옛날 사골곰탕 조리방법?

냄비조리시,

냄비에 사골곰탕을 부은 후 2~3분간 끓여드세요.

열원 및 조리도구에 따라 조리시간이 다를 수 있습니다.

가열 중 수분이 증발하여 짜질 수 있으니

기호에 맞게 물을 첨가하여 드세요.

 

전자레인지 이용시,

전자레인지용 용기에 부은 후

전자레인지용 덮개 또는 랩을 씌워 3분30초 데워 드세요.

(700W 기준 3분 30초 / 1000W 이용시 2분 30초)

반드시 전자레인지용 용기를 사용하십시오.

 

 

Ottogi beef bone soup Recipe?

 

When cooking the pot,

pour beef bone soup into the pot and boil it for 2-3 minutes.
Cooking time may vary depending on the heat source and cooking tool.

Moisture may evaporate and become salty during heating,

so add water to suit your taste.

 

When using a microwave oven,

pour it into a microwave container

and heat it for 3 minutes and 30 seconds with a microwave cover or wrap.

(3 minutes and 30 seconds for 700W

/ 2 minutes and 30 seconds for 1000W)
Make sure to use a microwave container.

 

 

 

오뚜기 사골곰탕

 

 

오뚜기 옛날 사골곰탕 맛?

350g 30kcal 로 나트륨 함량이 높은 편이지만

단백질도 함유되어 있습니다.

사골농축액 기준 100% 사골로만 고아

맛이 진하고 구수합니다.

저는 아주 한국식으로 사골곰탕을 간단히 데워서

밥을 말아서 김치에 먹는 것도 좋아하고

사골곰탕 베이스의 떡국을 만들어 먹는 것도 좋아합니다.

그리고 가격도 착해서 자주 이용할 것 같습니다.

 

 

Ottogi beef bone soup flavor?

 

350g 30kcal, high sodium content, but also contains protein.

It is made of only 100% beef bone based on beef bone concentration,

so it tastes strong and savory.

I like to heat up beef bone soup in a very Korean way

and eat it with kimchi,

and I also like to make rice cake soup based on beef bone soup.

And the price is nice, so I think I'll use it often.

 

728x90

댓글